Art Rooijakkers getrouwd met Karlijn: bekijk hier beelden van het huwelijk

Art Rooijakkers getrouwd met Karlijn: bekijk hier beelden van het huwelijk

<em>Art Rooijakkers</em> getrouwd met Karlijn: bekijk hier beelden van het huwelijk Art Rooijakkers is afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt met zijn vriendin Karlijn. De presentator had haar al even geleden in Italië ten huwelijk gevraagd en daar zijn ze ook getrouwd. Begin vorig jaar liet Art weten dat hij een nieuwe liefde had gevonden in Karlijn. Uit een vorige relatie heeft Rooijakkers twee dochters. Bekijk de video van Shownieuws met beelden van het huwelijk hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Johnny de Mol laat plekje gezicht weghalen: ‘Het was niet goed’ Bekijk deze video » Peter Gillis zet woeste bewoners uit vakantiepark Prinsenmeer: 'Onmenselijk!' Bekijk deze video » Bart Ettekoven verrast vrienden en familie met huwelijk: Shownieuws-collega’s in shock Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 16 September om 08:41

Art Rooijakkers is afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt met zijn vriendin Karlijn. De presentator had haar al even geleden in Italië ten huwelijk gevraagd en daar zijn ze ook getrouwd. Begin vorig jaar liet Art weten dat hij een nieuwe liefde had gevonden in Karlijn. Uit een vorige relatie heeft Rooijakkers twee dochters.

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van het huwelijk hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's