Johnny de Mol laat plekje gezicht weghalen: ‘Het was niet goed’

Johnny de Mol laat plekje gezicht weghalen: ‘Het was niet goed’

<em>Johnny de Mol</em> laat plekje gezicht weghalen: ‘Het was niet goed’ Johnny de Mol legt uit waarom hij een wondje in zijn gezicht heeft. Hij had een tijdje last van een plekje met een korstje tussen zijn neus en oog wat maar niet wegging. Na een bezoek aan de dermatoloog bleek dat het niet goed was en moest het worden verwijderd. De presentator doet iedereen een oproep om met bepaalde plekjes naar de huisarts te gaan… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Suzanne Schulting open over zware tijd in De geknipte gast: 'Ik voelde me opgesloten' Bekijk deze video » Heerlijke beelden slot B&B Vol Liefde: Malgosia WOEST op Albert tijdens reünie Bekijk deze video » Hélène Hendriks en Noa Vahle maken een uitstapje van voetbal naar atletiek (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Sunday 15 September om 08:30

Johnny de Mol legt uit waarom hij een wondje in zijn gezicht heeft. Hij had een tijdje last van een plekje met een korstje tussen zijn neus en oog wat maar niet wegging. Na een bezoek aan de dermatoloog bleek dat het niet goed was en moest het worden verwijderd. De presentator doet iedereen een oproep om met bepaalde plekjes naar de huisarts te gaan…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's