Heerlijke beelden slot B&B Vol Liefde: Malgosia WOEST op Albert tijdens reünie

Heerlijke beelden slot B&B Vol Liefde: Malgosia WOEST op Albert tijdens reünie

Heerlijke beelden slot <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: Malgosia WOEST op Albert tijdens reünie Donderdagavond werd bij RTL 4 de laatste aflevering uitgezonden van dit seizoen van B&B Vol Liefde. Iedereen zat te wachten op de uitkomst van de liefdesavonturen, maar ook Malgosia trok de aandacht naar zich toe. Malgosia: ‘Ik haat mannen die je als lustobject zien’De Poolse was namelijk woest op Albert en dat liet ze duidelijk merken. Eerder was al in B&B Vol Liefde te zien dat ze samen een wilde nacht hadden beleefd, maar uiteindelijk vond Albert de liefde bij Joyce. En dit hele avontuur is Malgosia nog niet vergeten. “Ik haat mannen die zeggen: je bent een lustobject.” Bekijk de beelden van B&B vol liefde in de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Nagenieten: dit zijn de meest iconische momenten van B&B Vol Liefde 2024 (video) Bekijk deze video » Kijkcijfers donderdag: reünie B&B vol liefde trekt 1,4 miljoen kijkers, drama voor Frogers Bekijk deze video » B&B vol liefde: zo hielden Albert en Joyce hun relatie geheim Bekijk deze video »
TV :
Friday 13 September om 11:57

Donderdagavond werd bij RTL 4 de laatste aflevering uitgezonden van dit seizoen van B&B Vol Liefde. Iedereen zat te wachten op de uitkomst van de liefdesavonturen, maar ook Malgosia trok de aandacht naar zich toe.

Malgosia: ‘Ik haat mannen die je als lustobject zien’
De Poolse was namelijk woest op Albert en dat liet ze duidelijk merken. Eerder was al in B&B Vol Liefde te zien dat ze samen een wilde nacht hadden beleefd, maar uiteindelijk vond Albert de liefde bij Joyce. En dit hele avontuur is Malgosia nog niet vergeten. “Ik haat mannen die zeggen: je bent een lustobject.”

Bekijk de beelden van B&B vol liefde in de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's