Nagenieten: dit zijn de meest iconische momenten van B&B Vol Liefde 2024 (video)

Nagenieten: dit zijn de meest iconische momenten van B&B Vol Liefde 2024 (video)

Thursday 12 September om 20:50

Nagenieten: dit zijn de meest iconische momenten van <em>B&amp;B Vol Liefde</em> 2024 (video) Na dik twee maanden kunnen we niet langer meegenieten van het lief en leed van de B&B Vol Liefde-kandidaten. Wat ga jij het meest missen?Anja en haar mannen, de huilbuien van Mike of de escapades van Albert?. Het was al met al een seizoen voor in de boeken. RTL Boulevard zette de hoogtepunten voor je op een rijtje. B&B Vol Liefde was iedere werkdag te zien bij RTL4 en op Videoland. Bekijk de beelden van B&B Vol Liefde hierboven. Je kan de fragmenten van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Suzanne is dol op Robert Jan in B&B vol liefde: 'Gewoon een leuke kakker!' Bekijk deze video » Reünie B&B vol liefde donderdag te zien bij RTL 4: maar waar is Thijz? Bekijk deze video » Malgosia geeft Albert ervan langs in reünie B&B vol liefde: 'Ik was op volle toeren!' Bekijk deze video »
TV :
Nagenieten: dit zijn de meest iconische momenten van B&B Vol Liefde 2024 (video)

Na dik twee maanden kunnen we niet langer meegenieten van het lief en leed van de B&B Vol Liefde-kandidaten. Wat ga jij het meest missen?Anja en haar mannen, de huilbuien van Mike of de escapades van Albert?. Het was al met al een seizoen voor in de boeken. RTL Boulevard zette de hoogtepunten voor je op een rijtje.

B&B Vol Liefde was iedere werkdag te zien bij RTL4 en op Videoland. Bekijk de beelden van B&B Vol Liefde hierboven. Je kan de fragmenten van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's