B&B vol liefde: zo hielden Albert en Joyce hun relatie geheim

B&B vol liefde: zo hielden Albert en Joyce hun relatie geheim

<em>B&amp;B vol liefde</em>: zo hielden Albert en Joyce hun relatie geheim De opnames van B&B vol liefde zaten er al even op en Joyce en Albert hebben de liefde gevonden bij elkaar. Maar omdat het later wordt uitgezonden moesten ze hun relatie de afgelopen maanden geheimhouden. En dat deden ze op een bijzondere manier… Bekijk het fragment van B&B vol liefde hieronder. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Malgosia geeft Albert ervan langs in reünie B&B vol liefde: 'Ik was op volle toeren!' Bekijk deze video » Nagenieten: dit zijn de meest iconische momenten van B&B Vol Liefde 2024 (video) Bekijk deze video » Kijkcijfers donderdag: reünie B&B vol liefde trekt 1,4 miljoen kijkers, drama voor Frogers Bekijk deze video »
Friday 13 September om 10:04

De opnames van B&B vol liefde zaten er al even op en Joyce en Albert hebben de liefde gevonden bij elkaar. Maar omdat het later wordt uitgezonden moesten ze hun relatie de afgelopen maanden geheimhouden. En dat deden ze op een bijzondere manier…

Bekijk het fragment van B&B vol liefde hieronder. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's