Bart Ettekoven verrast vrienden en familie met huwelijk: Shownieuws-collega’s in shock

Bart Ettekoven verrast vrienden en familie met huwelijk: Shownieuws-collega’s in shock

Bart Ettekoven verrast vrienden en familie met huwelijk: <em>Shownieuws</em>-collega’s in shock Bart Ettekoven en zijn geliefde Dennis zijn in het huwelijksbootje gestapt. En dat is nogal een verrassing, want bijna niemand van de feestgangers wist dat het om een bruiloft ging. Feestje blijkt bruiloft te zijnAlle gasten waren uitgenodigd voor een feestje, maar bij aankomst bleek dat de Shownieuws-deskundige en zijn geliefde elkaar het jawoord zouden geven. Alleen Dyantha Brooks zat in het complot. Maar andere Shownieuws-collega’s van Bart, waaronder Patty Brard, Viktor Brand en Ronald Molendijk waren in shock… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Hélène Hendriks en Noa Vahle maken een uitstapje van voetbal naar atletiek (video) Bekijk deze video » Johnny de Mol laat plekje gezicht weghalen: ‘Het was niet goed’ Bekijk deze video » Peter Gillis zet woeste bewoners uit vakantiepark Prinsenmeer: 'Onmenselijk!' Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 16 September om 08:33

Bart Ettekoven en zijn geliefde Dennis zijn in het huwelijksbootje gestapt. En dat is nogal een verrassing, want bijna niemand van de feestgangers wist dat het om een bruiloft ging.

Feestje blijkt bruiloft te zijn
Alle gasten waren uitgenodigd voor een feestje, maar bij aankomst bleek dat de Shownieuws-deskundige en zijn geliefde elkaar het jawoord zouden geven. Alleen Dyantha Brooks zat in het complot. Maar andere Shownieuws-collega’s van Bart, waaronder Patty Brard, Viktor Brand en Ronald Molendijk waren in shock…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's