Wonen onder de zon voor minder dan een ton: 'Dit voelt als een miljoenenhuis!'

Wonen onder de zon voor minder dan een ton: 'Dit voelt als een miljoenenhuis!'

<em>Wonen onder de zon voor minder dan een ton</em>: 'Dit voelt als een miljoenenhuis!' In het nieuwe RTL-programma Wonen onder de zon voor minder dan een ton gaat Leonie ter Braak de grens over. De titel zegt het al, de presentatrice laat zien dat je voor minder dan 100.000 euro een heerlijk vakantiehuis kunt kopen. Ze gaat op bezoek bij een Nederlander die het in het buitenland goed voor elkaar heeft. “Dit voelt als een miljoenenhuis!” Bekijk het fragment van Wonen onder de zon voor minder dan een ton hieronder. Wonen onder de zon voor minder dan een ton is vanaf maandag 16 september elke week om 20.30 uur te zien op RTL 4. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Dit Ben Ik: Gordon gemist? Gordon helemaal klaar met RTL Boulevard: 'Er zijn grenzen' (video) Bekijk deze video » Weergaloos optreden raakt jury van Holland's Got Talent: 'Wauw!' (video) Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Kamp Noord uitgelachen om opkomst, 'treurig!' Bekijk deze video » Kimmylien verlaat Expeditie Robinson vanwege heftige zonneallergie Bekijk deze video »
Monday 16 September om 10:46

In het nieuwe RTL-programma Wonen onder de zon voor minder dan een ton gaat Leonie ter Braak de grens over. De titel zegt het al, de presentatrice laat zien dat je voor minder dan 100.000 euro een heerlijk vakantiehuis kunt kopen. Ze gaat op bezoek bij een Nederlander die het in het buitenland goed voor elkaar heeft. “Dit voelt als een miljoenenhuis!”

Bekijk het fragment van Wonen onder de zon voor minder dan een ton hieronder. Wonen onder de zon voor minder dan een ton is vanaf maandag 16 september elke week om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Actuele video's

Meer actuele video's