Weergaloos optreden raakt jury van Holland's Got Talent: 'Wauw!' (video)

Weergaloos optreden raakt jury van Holland's Got Talent: 'Wauw!' (video)

Saturday 14 September om 11:00

Weergaloos optreden raakt jury van <em>Holland's Got Talent</em>: 'Wauw!' (video) Britt en Roos zijn nog niet lang een muzikaal duo, maar daar is niets van te merken tijdens hun krachtige performance in Holland's Got Talent. De jury is onder de indruk. Met hun originele vertolking van Creep van de band Radiohead zijn ze door naar de volgende ronde. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.\ Alle fragmenten uit deze uitzending Neusfluiter Mikko breekt record bij Holland's Got Talent met hilarische act (video) Bekijk deze video » Holland's Got Talent: opa en kleinzoon zingen Hazes-klassieker Kan Je Niet Vergeten (video) Bekijk deze video »
TV :
Weergaloos optreden raakt jury van Holland's Got Talent: 'Wauw!' (video)

Britt en Roos zijn nog niet lang een muzikaal duo, maar daar is niets van te merken tijdens hun krachtige performance in Holland's Got Talent. De jury is onder de indruk. Met hun originele vertolking van Creep van de band Radiohead zijn ze door naar de volgende ronde.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.\

Actuele video's

Meer actuele video's