André Hazes en Mart Hoogkamer niet nieuwe Geer & Goor: 'Zij zijn nichten, wij neven'

André Hazes en Mart Hoogkamer niet nieuwe Geer & Goor: 'Zij zijn nichten, wij neven'

<em>André Hazes en Mart Hoogkamer</em> niet nieuwe Geer &amp; Goor: 'Zij zijn nichten, wij neven' André Hazes en Mart Hoogkamer gaan samen een nieuw programma maken, Hazes en Hoogkamer: Tot Uw Dienst. Maar de twee laten duidelijk weten: zij zijn niet de nieuwe Geer & Goor. Hazes en Hoogkamer: Tot Uw DienstIn Hazes en Hoogkamer: Tot Uw Dienst gaan de twee zangers mensen uit de brand helpen en allerlei problemen oplossen. Ze ondersteunen bijvoorbeeld mensen die het heel erg druk hebben en rust nodig hebben, dan nemen zij alles uit handen. Maar toch zijn André en Mart niet zoals de gierende Gordon en Gerard Joling. “Zij zijn nichten, wij neven”, lachen de heren. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: ‘Tamara Elbaz maakt na mishandeling reclame voor beveiligingsbedrijf’ Bekijk deze video » Bart Ettekoven verrast vrienden en familie met huwelijk: Shownieuws-collega’s in shock Bekijk deze video » Tino Martin geeft 'een van beste shows' in Ziggo Dome: bekijk terugblik Viva Las Vegas Bekijk deze video »
TV :
Monday 16 September om 11:56

André Hazes en Mart Hoogkamer gaan samen een nieuw programma maken, Hazes en Hoogkamer: Tot Uw Dienst. Maar de twee laten duidelijk weten: zij zijn niet de nieuwe Geer & Goor.

Hazes en Hoogkamer: Tot Uw Dienst
In Hazes en Hoogkamer: Tot Uw Dienst gaan de twee zangers mensen uit de brand helpen en allerlei problemen oplossen. Ze ondersteunen bijvoorbeeld mensen die het heel erg druk hebben en rust nodig hebben, dan nemen zij alles uit handen. Maar toch zijn André en Mart niet zoals de gierende Gordon en Gerard Joling. “Zij zijn nichten, wij neven”, lachen de heren.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's