Zondag in Denkend aan Holland: André en Janny komen Jan Slagter tegen

Zondag in Denkend aan Holland: André en Janny komen Jan Slagter tegen

Zondag in <em>Denkend aan Holland</em>: André en Janny komen Jan Slagter tegen Zondag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Denkend aan Holland, André van Duin en Janny van der Heijden gaan weer op pad met hun boot. In een voorproefje wordt duidelijk dat Janny haar ‘fanclub’ tegenkomt, maar zij zijn niet de enige. Ineens staat niemand minder dan Omroep Max-baas Jan Slagter dolenthousiast te zwaaien op de waterkant… Bekijk de beelden van Denkend aan Holland hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Shownieuws: Janny van der Heijden kiest voor klus zónder André van Duin over deepfakes Bekijk deze video » Denkend aan Holland: André en Janny schrikken zich rot door kanon, 'wat een knal!' Bekijk deze video » Jan Slagter CLASHT met Tina Nijkamp: 'Dit gaat mij veel te ver' Bekijk deze video »
Sunday 15 September om 10:44

Zondag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Denkend aan Holland, André van Duin en Janny van der Heijden gaan weer op pad met hun boot. In een voorproefje wordt duidelijk dat Janny haar ‘fanclub’ tegenkomt, maar zij zijn niet de enige. Ineens staat niemand minder dan Omroep Max-baas Jan Slagter dolenthousiast te zwaaien op de waterkant…

Bekijk de beelden van Denkend aan Holland hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's