Shownieuws: Janny van der Heijden kiest voor klus zónder André van Duin over deepfakes

Shownieuws: Janny van der Heijden kiest voor klus zónder André van Duin over deepfakes

<em>Shownieuws</em>: <em>Janny van der Heijden</em> kiest voor klus zónder André van Duin over deepfakes Janny van der Heijden kiest voor een klus zónder André van Duijn en gaat wekelijks een column schrijven voor de Margriet. Janny heeft het maar druk. DeepfakesZo heeft zij ook een podcastserie 'gesloten gezicht' gemaakt over haar ervaringen met oplichting, fraude en deepfakes vertelt Evert Santegoeds in Shownieuws. Zelf vertelt Janny verder over de opnames van alle programma’s die zij wel met André heeft gemaakt. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven Bekijk ook Shownieuws: waarom Roy Donders en Michelle willen verhuizen Bekijk deze video » Shownieuws: Bennifer sprookje is uit, Lopez vraagt scheiding aan Bekijk deze video » Evert Santegoeds grapt: 'Sieneke wordt 'Crime-Sieneke'' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Thursday 22 August om 11:43

Janny van der Heijden kiest voor een klus zónder André van Duijn en gaat wekelijks een column schrijven voor de Margriet. Janny heeft het maar druk.

Deepfakes
Zo heeft zij ook een podcastserie 'gesloten gezicht' gemaakt over haar ervaringen met oplichting, fraude en deepfakes vertelt Evert Santegoeds in Shownieuws. Zelf vertelt Janny verder over de opnames van alle programma’s die zij wel met André heeft gemaakt.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's