B&B vol liefde: Esther geeft niet op na vertrek bij Robert Jan, 'Ga hem beter leren kennen'

B&B vol liefde: Esther geeft niet op na vertrek bij Robert Jan, 'Ga hem beter leren kennen'

Thursday 12 September om 10:53

In B&B vol liefde heeft Esther het optrekje van Robert Jan in Schotland verlaten. Ze vonden niet de liefde bij elkaar, toch geeft deze pittige dame niet op…

Suzanne is dol op Robert Jan in B&B vol liefde: 'Gewoon een leuke kakker!'

Esther gaat Robert Jan zeker nog ontmoeten
Robert Jan heeft het erg gezellig met Suzanne, en Esther vindt het erg jammer dat ze daardoor bijna geen ‘quality time’ met de lord heeft kunnen doorbrengen. Ze vindt Robert Jan een bijzonder mooi persoon en ze is niet van plan om op te geven. “Ik ga hem beter leren kennen, ik ga hem zeker nog ontmoeten.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B vol liefde</em>: Esther geeft niet op na vertrek bij Robert Jan, 'Ga hem beter leren kennen' In B&B vol liefde heeft Esther het optrekje van Robert Jan in Schotland verlaten. Ze vonden niet de liefde bij elkaar, toch geeft deze pittige dame niet op… Suzanne is dol op Robert Jan in B&B vol liefde: 'Gewoon een leuke kakker!' Esther gaat Robert Jan zeker nog ontmoetenRobert Jan heeft het erg gezellig met Suzanne, en Esther vindt het erg jammer dat ze daardoor bijna geen ‘quality time’ met de lord heeft kunnen doorbrengen. Ze vindt Robert Jan een bijzonder mooi persoon en ze is niet van plan om op te geven. “Ik ga hem beter leren kennen, ik ga hem zeker nog ontmoeten.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. B&B Vol Liefde: Joyce is terug en maakt Albert dolgelukkig, en geëmotioneerd Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Peter wil Jan uit de buurt bij hem en Iris Bekijk deze video » Rob Goossens gelooft Albert (B&B Vol Liefde) niet meer: 'Ineens gat in geheugen' (video) Bekijk deze video »
TV :
B&B vol liefde: Esther geeft niet op na vertrek bij Robert Jan, 'Ga hem beter leren kennen'

Actuele video's

Meer actuele video's