Mark Gillis wil na IC-opname meer genieten: 'Leven is niet alleen maar werken'

Mark Gillis wil na IC-opname meer genieten: 'Leven is niet alleen maar werken'

<em>Mark Gillis</em> wil na IC-opname meer genieten: 'Leven is niet alleen maar werken' In Shownieuws laat Mark Gillis weten dat het beter met hem gaat. De realityster lag wekenlang in het ziekenhuis en belandde zelfs op de IC met een dubbele longontsteking. Gillis al 20 kilo kwijtHet gaat steeds beter met de zoon van Peter Gillis en hij is aan het herstellen bij zijn vader. Mark is door de ziekenhuisopname al 20 kilo kwijt en wil gezonder gaan leven. Ook leerde de zware tijd hem een belangrijke les. “Ik heb het gevoel dat ik meer wil gaan genieten. Dat het leven niet alleen maar bestaat uit werken, werken, werken..." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Mark Gillis uit het ziekenhuis: 'Een of meerdere engels op mijn schouder' (video) Bekijk deze video » Mark Gillis SPREEKT: 'Of ik nog weet dat ik ontwaakte uit coma?' Bekijk deze video » Wendy van Hout over zware tijd rond Mark Gillis: 'Het was een HEL' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Thursday 12 September om 11:26

In Shownieuws laat Mark Gillis weten dat het beter met hem gaat. De realityster lag wekenlang in het ziekenhuis en belandde zelfs op de IC met een dubbele longontsteking.

Gillis al 20 kilo kwijt
Het gaat steeds beter met de zoon van Peter Gillis en hij is aan het herstellen bij zijn vader. Mark is door de ziekenhuisopname al 20 kilo kwijt en wil gezonder gaan leven. Ook leerde de zware tijd hem een belangrijke les. “Ik heb het gevoel dat ik meer wil gaan genieten. Dat het leven niet alleen maar bestaat uit werken, werken, werken..."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's