Broers vonden lichaam Nawras (Million Dollar Desert) in camper in Duitsland

Broers vonden lichaam Nawras (Million Dollar Desert) in camper in Duitsland

Broers vonden lichaam Nawras (<em>Million Dollar Desert</em>) in camper in Duitsland In Shownieuws vertelt Bart Ettekoven meer over het plotselinge overlijden van Nawras, die sinds maandag te zien is in Million Dollar Desert. De doodsoorzaak van de 39-jarige Nawras is nog niet bekend, wel weet de entertainmentdeskundige meer over zijn dood. Nawras had enerverende tijd achter de rugDe familie kreeg geen contact met Nawras, hij was op de terugweg na een vakantie in Zwitserland. Ze dachten dat hij even tijd voor zichzelf nodig had aangezien hij een enerverende tijd achter de rug had. Uiteindelijk vonden ze zijn locatie dankzij zijn iPhone. Zijn broers deden vervolgens in Duitsland de gruwelijke ontdekking van zijn levenloze lichaam in zijn camper. Nawras laat vier jonge kinderen achter. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Million Dollar Desert is sinds 9 september elke maandag en woensdag om 21.30 uur te zien bij Net5. Nawras in Million Dollar Desert: 'Geef de eieren terug, anders is het oorlog!' Bekijk deze video » Schokkend: Million Dollar Desert-deelnemer Nawras plotseling overleden Bekijk deze video » Hatice wordt niet goed in Million Dollar Desert: 'Het licht ging langzaam uit' Bekijk deze video »
TV :
Thursday 12 September om 13:12

In Shownieuws vertelt Bart Ettekoven meer over het plotselinge overlijden van Nawras, die sinds maandag te zien is in Million Dollar Desert. De doodsoorzaak van de 39-jarige Nawras is nog niet bekend, wel weet de entertainmentdeskundige meer over zijn dood.

Nawras had enerverende tijd achter de rug
De familie kreeg geen contact met Nawras, hij was op de terugweg na een vakantie in Zwitserland. Ze dachten dat hij even tijd voor zichzelf nodig had aangezien hij een enerverende tijd achter de rug had. Uiteindelijk vonden ze zijn locatie dankzij zijn iPhone. Zijn broers deden vervolgens in Duitsland de gruwelijke ontdekking van zijn levenloze lichaam in zijn camper. Nawras laat vier jonge kinderen achter.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Million Dollar Desert is sinds 9 september elke maandag en woensdag om 21.30 uur te zien bij Net5.

Actuele video's

Meer actuele video's