Nawras in Million Dollar Desert: 'Geef de eieren terug, anders is het oorlog!'

Nawras in Million Dollar Desert: 'Geef de eieren terug, anders is het oorlog!'

Nawras in <em>Million Dollar Desert</em>: 'Geef de eieren terug, anders is het oorlog!' Schokkend: Million Dollar Desert-deelnemer Nawras plotseling overleden Maandag gaat Million Dollar Desert van start, de nieuwe versie van Million Dollar Island die zich afspeelt in de woestijn. En de strijd barst gelijk los, vanwege een aantal eieren. Er zijn namelijk eieren gejat en daar zijn de slachtoffers niet over te spreken, met name Nawras is niet blij. “Geef de eieren terug, anders is het oorlog!” Bekijk de beelden van Million Dollar Desert hieronder. Million Dollar Desert is vanaf 9 september elke maandag en woensdag om 21.30 uur te zien bij Net5. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) Million Dollar Desert vanaf 9 september op Net5: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video » Seizoen 2 Sullivan's Crossing start 27 augustus bij Net5: bekijk eerste heftige beelden Bekijk deze video » Melanie in Een eigen huis: 'Mensen uit Oekraïne hebben het beter dan wij' Bekijk deze video »
Monday 9 September om 09:27

Schokkend: Million Dollar Desert-deelnemer Nawras plotseling overleden

Maandag gaat Million Dollar Desert van start, de nieuwe versie van Million Dollar Island die zich afspeelt in de woestijn. En de strijd barst gelijk los, vanwege een aantal eieren. Er zijn namelijk eieren gejat en daar zijn de slachtoffers niet over te spreken, met name Nawras is niet blij. “Geef de eieren terug, anders is het oorlog!”

Bekijk de beelden van Million Dollar Desert hieronder. Million Dollar Desert is vanaf 9 september elke maandag en woensdag om 21.30 uur te zien bij Net5.

Actuele video's

Meer actuele video's