Chateau Meiland en Route: Martien rijdt bijna dak van camper eraf

Chateau Meiland en Route: Martien rijdt bijna dak van camper eraf

<em>Chateau Meiland en Route</em>: Martien rijdt bijna dak van camper eraf In Chateau Meiland en Route krijgt Martien een nogal belangrijke waarschuwing van zijn dochter Montana. In Frankrijk moet je op tolwegen door poortjes rijden en de camper van de Meilandjes heeft een behoorlijk hoog dak. Gelukkig let Montana op en loodste ze chauffeur Martien door het juiste poortje, zodat hij het dak er niet af rijdt... Bekijk de beelden van Chateau Meiland en Route hieronder. Chateau Meiland en Route is elke maandag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Franse prins voor Martien Meiland? 'Jij hoort bij ons in de family' (Chateau Meiland) Bekijk deze video » Chateau Meiland en Route: Maxime schaamt zich voor 'gekkiegedrag' Martien Bekijk deze video » Chateau Meiland en Route: Martien Meiland probeert rij-angst te overwinnen in camper Bekijk deze video »
Monday 16 September om 13:39

In Chateau Meiland en Route krijgt Martien een nogal belangrijke waarschuwing van zijn dochter Montana. In Frankrijk moet je op tolwegen door poortjes rijden en de camper van de Meilandjes heeft een behoorlijk hoog dak. Gelukkig let Montana op en loodste ze chauffeur Martien door het juiste poortje, zodat hij het dak er niet af rijdt...

Bekijk de beelden van Chateau Meiland en Route hieronder. Chateau Meiland en Route is elke maandag om 20:30 uur te zien bij SBS6.

Actuele video's

Meer actuele video's