Ezels vormen een gevaar op de weg in Lelystad (Hart van Nederland)

Ezels vormen een gevaar op de weg in Lelystad (Hart van Nederland)

Ezels vormen een gevaar op de weg in Lelystad (<em>Hart van Nederland</em>) In Lelystad zorgen twee ezels voor gevaarlijke situaties. De ezels zijn ontsnapt en besluiten een wandeling door de stad te maken, ze rennen over de weg waardoor automobilisten goed moeten uitkijken… Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Chateau Meiland en Route: Martien rijdt bijna dak van camper eraf Bekijk deze video » Undercover in Nederland: Alberto Stegeman breekt weer in bij Defensie Bekijk deze video » Yolanthe Cabau deelt spraakbericht van zoon Xess Xava: 'Ik hou van jou zo veel!' Bekijk deze video »
Nieuws :
Monday 16 September om 14:19

In Lelystad zorgen twee ezels voor gevaarlijke situaties. De ezels zijn ontsnapt en besluiten een wandeling door de stad te maken, ze rennen over de weg waardoor automobilisten goed moeten uitkijken…

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's