B&B vol liefde: Mike wil dolgraag kinderen met zijn nieuwe vriendin

B&B vol liefde: Mike wil dolgraag kinderen met zijn nieuwe vriendin

Monday 16 September om 13:06

In B&B vol liefde was het liefdesavontuur van Mike te zien, dat nogal stroef verliep. Hij hield dan ook geen geliefde over aan het datingprogramma. Maar inmiddels heeft hij een nieuwe vriendin en ineens is Mike zeer zeker van zijn zaak.

Mike en vriendin na drie maanden stapelverliefd
Mike vertelt dat hij zijn nieuwe liefde heeft ontmoet in een discotheek, inmiddels kennen ze elkaar drie maanden. Mike is stapelverliefd en is zelfs van gedachten veranderd: hij wil dolgraag een gezin. “Het is nog veel te vroeg, maar ik weet zeker dat ik met haar kinderen ga krijgen.”

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B vol liefde</em>: Mike wil dolgraag kinderen met zijn nieuwe vriendin In B&B vol liefde was het liefdesavontuur van Mike te zien, dat nogal stroef verliep. Hij hield dan ook geen geliefde over aan het datingprogramma. Maar inmiddels heeft hij een nieuwe vriendin en ineens is Mike zeer zeker van zijn zaak. Mike en vriendin na drie maanden stapelverliefdMike vertelt dat hij zijn nieuwe liefde heeft ontmoet in een discotheek, inmiddels kennen ze elkaar drie maanden. Mike is stapelverliefd en is zelfs van gedachten veranderd: hij wil dolgraag een gezin. “Het is nog veel te vroeg, maar ik weet zeker dat ik met haar kinderen ga krijgen.” Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. B&B vol liefde: zo hielden Albert en Joyce hun relatie geheim Bekijk deze video » Heerlijke beelden slot B&B Vol Liefde: Malgosia WOEST op Albert tijdens reünie Bekijk deze video » Aran Bade vraagt Malgosia (B&B vol liefde) naar verhalen: 'Heb jij een strafblad?' Bekijk deze video »
TV :
B&B vol liefde: Mike wil dolgraag kinderen met zijn nieuwe vriendin

Actuele video's

Meer actuele video's