De Bondgenoten: Diederik baalt dat Jason weigert te oefenen, 'zo irritant!'

De Bondgenoten: Diederik baalt dat Jason weigert te oefenen, 'zo irritant!'

<em>De Bondgenoten</em>: Diederik baalt dat Jason weigert te oefenen, 'zo irritant!' In De Bondgenoten krijgen de deelnemers de kans om te oefenen met het gooien van zakjes voor een opdracht. Maar Jason heeft iets ‘belangrijkers’ te doen, hij ligt lekker op bed. Teamgenoot Diederik snapt er niets van en baalt enorm van zijn ‘kutinstelling’. “Het is zo irritant!” Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Bondgenoten (@debondgenotennl) Britt wordt weer gek van jaloezie in De Bondgenoten: 'Senna wil jou, Diederik' Bekijk deze video » De Bondgenoten: Serena gaat los tegen Diederik, 'je kunt het niet eens bij één meisje houden!' Bekijk deze video » De Bondgenoten: Jason bijt van zich af als Diederik hem commandeert Bekijk deze video »
Monday 16 September om 14:26

In De Bondgenoten krijgen de deelnemers de kans om te oefenen met het gooien van zakjes voor een opdracht. Maar Jason heeft iets ‘belangrijkers’ te doen, hij ligt lekker op bed. Teamgenoot Diederik snapt er niets van en baalt enorm van zijn ‘kutinstelling’. “Het is zo irritant!”

Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's