Merel Ek krijgt platte opmerking Gerard Joling om haar oren (De Oranjezondag)

Merel Ek krijgt platte opmerking Gerard Joling om haar oren (De Oranjezondag)

Merel Ek krijgt platte opmerking Gerard Joling om haar oren (<em>De Oranjezondag</em>) In De Oranjezondag gaat het gesprek over journalisten die vaak ook fysiek moeten strijden voor een interview. Ze moeten af en toe keihard duwen en trekken om met hun microfoon bij de geïnterviewde te komen en een goede plek te veroveren. Als Hélène Hendriks aan Gerard Joling vraagt of Merel volgens hem een duwer is, of iemand die graag geduwd wordt, is dat natuurlijk vragen om problemen… Bekijk het fragment van De Oranjezondag hierboven. De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv. Jack van Gelder: 'Geert Wilders is enorm Poetin-gezind en een egotripper' (De Oranjezondag) Bekijk deze video » De Oranjezondag: Gerard Joling treedt op met heftige remix Maak me gek Bekijk deze video » Rutger Castricum snapt niets van trotse Van Persie na verlies 9-1: 'Ongelofelijk!' Bekijk deze video »
Talkshow :
Monday 16 September om 12:18

In De Oranjezondag gaat het gesprek over journalisten die vaak ook fysiek moeten strijden voor een interview. Ze moeten af en toe keihard duwen en trekken om met hun microfoon bij de geïnterviewde te komen en een goede plek te veroveren. Als Hélène Hendriks aan Gerard Joling vraagt of Merel volgens hem een duwer is, of iemand die graag geduwd wordt, is dat natuurlijk vragen om problemen…

Bekijk het fragment van De Oranjezondag hierboven.

De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's