Fajah Lourens gekroond tot Oma van het jaar: 'Oma zijn veel leuker dan moeder zijn'

Fajah Lourens gekroond tot Oma van het jaar: 'Oma zijn veel leuker dan moeder zijn'

<em>Fajah Lourens</em> gekroond tot Oma van het jaar: 'Oma zijn veel leuker dan moeder zijn' De prijs van Oma van het jaar gaat deze keer naar Fajah Lourens. De influencer werd vorig jaar op haar 41e oma en daar is ze dolgelukkig mee. “Oma zijn is nog leuker dan moeder zijn. Veel leuker denk ik, omdat je alleen maar de lusten hebt.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Fajah Lourens over geruchten romance met Ruud de Wild: 'Denk je dat hij mee naar Spanje gaat? Bekijk deze video » Fajah Lourens is verliefd… op haar kleinkind: ‘Dat is even genoeg’ (video) Bekijk deze video » Is Ruud de Wild echt met Fajah Lourens? 'Ben ik niet duidelijk geweest' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Thursday 12 September om 13:11

De prijs van Oma van het jaar gaat deze keer naar Fajah Lourens. De influencer werd vorig jaar op haar 41e oma en daar is ze dolgelukkig mee. “Oma zijn is nog leuker dan moeder zijn. Veel leuker denk ik, omdat je alleen maar de lusten hebt.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's