Shownieuws: 'Koning Charles biedt prinses Alexia kamer aan in Buckingham Palace'

Shownieuws: 'Koning Charles biedt prinses Alexia kamer aan in Buckingham Palace'

<em>Shownieuws</em>: 'Koning Charles biedt prinses Alexia kamer aan in Buckingham Palace' In Shownieuws wordt alvast vooruitgeblikt op de studententijd van prinses Alexia, ze gaat studeren aan de University College London. Volgens verslaggever Neil Sean kan ze in Engeland uitgroeien tot een grote ster en wordt ze voor allerlei geweldige feestjes uitgenodigd. En volgens geruchten heeft de Britse koning Charles Alexia zelfs een kamer aangeboden in Buckingham Palace… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Gordon denkt niet dat hij verslaafd is: ‘Maar soms moet de draak gevoerd worden’ Bekijk deze video » Fajah Lourens gekroond tot Oma van het jaar: 'Oma zijn veel leuker dan moeder zijn' Bekijk deze video » Broers vonden lichaam Nawras (Million Dollar Desert) in camper in Duitsland Bekijk deze video »
Royals :
Thursday 12 September om 13:45

In Shownieuws wordt alvast vooruitgeblikt op de studententijd van prinses Alexia, ze gaat studeren aan de University College London. Volgens verslaggever Neil Sean kan ze in Engeland uitgroeien tot een grote ster en wordt ze voor allerlei geweldige feestjes uitgenodigd. En volgens geruchten heeft de Britse koning Charles Alexia zelfs een kamer aangeboden in Buckingham Palace…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's