Lang leve de liefde: is Jasmin jaloers? ‘No touch, no look!’

Lang leve de liefde: is Jasmin jaloers? ‘No touch, no look!’

<em>Lang leve de liefde</em>: is Jasmin jaloers? ‘No touch, no look!’ In Lang leve de liefde pakt Arnold een vraag uit de pot: zijn ze jaloers aangelegd? Jasmin zegt dat ze wel jaloers kan zijn, maar het ligt volgens haar aan de situatie. Toch komt er bij wat vragen van Arnold een hele tirade tevoorschijn: “Don't touch, no look and keep on walking!” Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Lang leve de liefde: André krijgt bijzondere show van zijn lenige date Bekijk deze video » lang Leve de Liefde: Francicka doet een dansje voor André Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Edwin mag van zichzelf geen seks hebben in de villa Bekijk deze video »
TV :
Thursday 12 September om 16:06

In Lang leve de liefde pakt Arnold een vraag uit de pot: zijn ze jaloers aangelegd? Jasmin zegt dat ze wel jaloers kan zijn, maar het ligt volgens haar aan de situatie. Toch komt er bij wat vragen van Arnold een hele tirade tevoorschijn: “Don't touch, no look and keep on walking!”

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's