Lang leve de liefde: André krijgt bijzondere show van zijn lenige date

Lang leve de liefde: André krijgt bijzondere show van zijn lenige date

<em>Lang leve de liefde</em>: André krijgt bijzondere show van zijn lenige date In Lang leve de liefde krijgt André een bijzondere show voor zijn kiezen. Zijn date laat namelijk even zien hoe lenig ze is. “Dat zit gewoon denk ik in mijn DNA of zo.” Ze ligt op de grond en laat uitgebreid zien hoe losjes ze is. Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Dick in Lang Leve de Liefde: 'Met de tong kun je zoveel fijne dingen doen' Bekijk deze video » Remy blijft Denise dezelfde vraag stellen in Lang leve de liefde: 'Wat vind je van mij?!' Bekijk deze video » Lang leve de liefde: André wordt niet vrolijk van de vooroordelen van Inge Bekijk deze video »
Monday 9 September om 13:58

In Lang leve de liefde krijgt André een bijzondere show voor zijn kiezen. Zijn date laat namelijk even zien hoe lenig ze is. “Dat zit gewoon denk ik in mijn DNA of zo.” Ze ligt op de grond en laat uitgebreid zien hoe losjes ze is.

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's