Lang leve de liefde: André wordt niet vrolijk van de vooroordelen van Inge

Lang leve de liefde: André wordt niet vrolijk van de vooroordelen van Inge

<em>Lang leve de liefde</em>: André wordt niet vrolijk van de vooroordelen van Inge In Lang leve de liefde begint Inge een heel verhaal over mensen die overspannen zijn, volgens haar zijn er veel jonge mensen die niet willen werken. Maar André is niet gediend van al haar vooroordelen en maakt Inge duidelijk dat ze ook naar zichzelf moet kijken… Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Mariska krijgt trek van meditatie met Dick in Lang leve de liefde: 'Wat ben je toch lichamelijk' Bekijk deze video » Dick in Lang Leve de Liefde: 'Met de tong kun je zoveel fijne dingen doen' Bekijk deze video » Remy blijft Denise dezelfde vraag stellen in Lang leve de liefde: 'Wat vind je van mij?!' Bekijk deze video »
TV :
Thursday 5 September om 14:47

In Lang leve de liefde begint Inge een heel verhaal over mensen die overspannen zijn, volgens haar zijn er veel jonge mensen die niet willen werken. Maar André is niet gediend van al haar vooroordelen en maakt Inge duidelijk dat ze ook naar zichzelf moet kijken…

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's