Lang leve de liefde: Edwin mag van zichzelf geen seks hebben in de villa

Lang leve de liefde: Edwin mag van zichzelf geen seks hebben in de villa

<em>Lang leve de liefde</em>: Edwin mag van zichzelf geen seks hebben in de villa In Lang leve de liefde bespreken Edwin en Marie-José uitgebreid hoe belangrijk ze seks vinden. Edwin houdt er wel van en haalt er plezier uit. Maar hij heeft wel een belangrijke regel opgesteld: hij mag van zichzelf geen seks hebben in de villa… Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Lang leve de liefde: André wordt niet vrolijk van de vooroordelen van Inge Bekijk deze video » Lang leve de liefde: André krijgt bijzondere show van zijn lenige date Bekijk deze video » lang Leve de Liefde: Francicka doet een dansje voor André Bekijk deze video »
TV :
Thursday 12 September om 10:42

In Lang leve de liefde bespreken Edwin en Marie-José uitgebreid hoe belangrijk ze seks vinden. Edwin houdt er wel van en haalt er plezier uit. Maar hij heeft wel een belangrijke regel opgesteld: hij mag van zichzelf geen seks hebben in de villa…

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's