Denkend aan Holland: André en Janny schrikken zich rot door kanon, 'wat een knal!'

Denkend aan Holland: André en Janny schrikken zich rot door kanon, 'wat een knal!'

<em>Denkend aan Holland</em>: André en Janny schrikken zich rot door kanon, 'wat een knal!' Zondag is een nieuwe reeks van Denkend aan Holland van start gegaan en André van Duin en Janny van der Heijden knallen er gelijk op los. In het zesde seizoen varen de twee onder meer naar Oost-Groningen waar ze zich onder meer verdiepen in de Tachtigjarige Oorlog, ze varen van vesting naar vesting. Ze mogen ook een kanon afvuren, maar de twee schrikken zich rot van de enorme knal… Bekijk de beelden van Denkend aan Holland hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Denkend aan Zwitserland: bekijk de prachtige en hilarische eerste beelden Bekijk deze video » André van Duin in Denkend Aan Holland: "Heb je ook iets voor mij meegenomen of alleen voor die hond?" Bekijk deze video » Shownieuws: Janny van der Heijden kiest voor klus zónder André van Duin over deepfakes Bekijk deze video »
Monday 26 August om 10:55

Zondag is een nieuwe reeks van Denkend aan Holland van start gegaan en André van Duin en Janny van der Heijden knallen er gelijk op los. In het zesde seizoen varen de twee onder meer naar Oost-Groningen waar ze zich onder meer verdiepen in de Tachtigjarige Oorlog, ze varen van vesting naar vesting. Ze mogen ook een kanon afvuren, maar de twee schrikken zich rot van de enorme knal…

Bekijk de beelden van Denkend aan Holland hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's