Lang leve de liefde: Julia geeft haar date een spannende lapdance

Lang leve de liefde: Julia geeft haar date een spannende lapdance

<em>Lang leve de liefde</em>: Julia geeft haar date een spannende lapdance In Lang leve de liefde leren Julia en haar date elkaar beter kennen, op een bijzondere manier. Julia geeft hem namelijk een lapdance. Met een kleine pauze, want ze moet haar schoenen even uitdoen. Maar het lijkt erop dat ze wel een goede indruk maakt met haar sensuele dansmoves… Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. lang Leve de Liefde: Francicka doet een dansje voor André Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Edwin mag van zichzelf geen seks hebben in de villa Bekijk deze video » Lang leve de liefde: is Jasmin jaloers? ‘No touch, no look!’ Bekijk deze video »
TV :
Friday 13 September om 10:36

In Lang leve de liefde leren Julia en haar date elkaar beter kennen, op een bijzondere manier. Julia geeft hem namelijk een lapdance. Met een kleine pauze, want ze moet haar schoenen even uitdoen. Maar het lijkt erop dat ze wel een goede indruk maakt met haar sensuele dansmoves…

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's