Zien: Rob Kemps vraagt vriendin Stephanie Klaver ten huwelijk

Zien: Rob Kemps vraagt vriendin Stephanie Klaver ten huwelijk

Zien: <em>Rob Kemps</em> vraagt vriendin Stephanie Klaver ten huwelijk Bekijk in de video hierboven: Rob Kemps gaat los op Total Loss Festival Rob Kemps deelt op social media mooi nieuws met zijn volgers. Hij heeft namelijk zijn vriendin Stephanie Klaver ten huwelijk gevraagd en ze heeft ook nog eens ‘ja’ gezegd. Dubbel feest voor Rob KempsDubbel feest want vrijdag viert Rob zijn 39e verjaardag. “Het grootste cadeau kreeg ik gisteren toen ik op het uiterste puntje van Île Saint-Louis vroeg aan de liefde van m’n leven of ze met me wil trouwen en gelukkig zei ze JA”, jubelt de Snollebollekes-zanger. Kemps maakte vorig jaar bekend dat hij en zijn toenmalige geliefde Miriam, met wie hij twee kinderen heeft, uit elkaar gingen. Even later liet hij weten gelukkig te zijn met Klaver. Bekijk de post van Rob Kemps over zijn huwelijksaanzoek hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Rob Kemps (@robkemps13) Snollebollekes gaat internationaal met Duitse versie: Nach links, nach rechts! Bekijk deze video » Rob Kemps: 'Snollebollekes van 'gauche' naar 'droite' bij Olympische Spelen in Parijs' Bekijk deze video » Imposant: Snollebollekes van links naar rechts op Nijmeegse Vierdaagse Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 13 September om 12:43

Bekijk in de video hierboven: Rob Kemps gaat los op Total Loss Festival

Rob Kemps deelt op social media mooi nieuws met zijn volgers. Hij heeft namelijk zijn vriendin Stephanie Klaver ten huwelijk gevraagd en ze heeft ook nog eens ‘ja’ gezegd.

Dubbel feest voor Rob Kemps
Dubbel feest want vrijdag viert Rob zijn 39e verjaardag. “Het grootste cadeau kreeg ik gisteren toen ik op het uiterste puntje van Île Saint-Louis vroeg aan de liefde van m’n leven of ze met me wil trouwen en gelukkig zei ze JA”, jubelt de Snollebollekes-zanger. Kemps maakte vorig jaar bekend dat hij en zijn toenmalige geliefde Miriam, met wie hij twee kinderen heeft, uit elkaar gingen. Even later liet hij weten gelukkig te zijn met Klaver.

Bekijk de post van Rob Kemps over zijn huwelijksaanzoek hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's