Lang leve de liefde: Edwin moet nog even wennen aan knuffel met Marie-José

Lang leve de liefde: Edwin moet nog even wennen aan knuffel met Marie-José

<em>Lang leve de liefde</em>: Edwin moet nog even wennen aan knuffel met Marie-José In Lang leve de liefde neemt Marie-José de touwtjes stevig in handen, ze zegt tegen Edwin dat hij op de bank in de hoek moet gaan zitten. Ze kruipt lekker tegen hem aan en vraagt Edwin of hij dat ook lekker vindt. Haar date antwoordt dat hij nog wel even moet wennen… Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Lang leve de liefde: Edwin mag van zichzelf geen seks hebben in de villa Bekijk deze video » Lang leve de liefde: is Jasmin jaloers? ‘No touch, no look!’ Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Julia geeft haar date een spannende lapdance Bekijk deze video »
TV :
Friday 13 September om 12:59

In Lang leve de liefde neemt Marie-José de touwtjes stevig in handen, ze zegt tegen Edwin dat hij op de bank in de hoek moet gaan zitten. Ze kruipt lekker tegen hem aan en vraagt Edwin of hij dat ook lekker vindt. Haar date antwoordt dat hij nog wel even moet wennen…

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's