Gordon ligt dubbel als hij Johan Derksen uitscheldt voor 'mongool' (video)

Gordon ligt dubbel als hij Johan Derksen uitscheldt voor 'mongool' (video)

<em>Gordon</em> ligt dubbel als hij Johan Derksen uitscheldt voor 'mongool' (video) Gordon slaat keihard terug naar Johan Derksen, die in Vandaag Inside geregeld uithaalt naar de zanger. Derksen had een en ander te zeggen over het programma waarin Gordon met jongeren op pad gaan die het syndroom van Down hebben, maar Gordon’s scheldpartij is nogal ongelukkig. Hij noemt Derksen namelijk een ‘mongool’, maar daar kan Gordon dan weer wel om lachen… Bekijk de beelden van Dit ben ik: Gordon hieronder. Dit ben ik: Gordon is iedere vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Bekijk het fragment van Dit ben ik: Gordon hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Johan Derksen reageert grappend op nieuwe uithaal Gordon: 'Ik stap naar de rechter!' (video) Bekijk deze video » Gordon denkt niet dat hij verslaafd is: ‘Maar soms moet de draak gevoerd worden’ Bekijk deze video » Angela de Jong kan realitysoap Gordon niet aanzien: 'Zo sneu' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Friday 13 September om 09:42

Gordon slaat keihard terug naar Johan Derksen, die in Vandaag Inside geregeld uithaalt naar de zanger. Derksen had een en ander te zeggen over het programma waarin Gordon met jongeren op pad gaan die het syndroom van Down hebben, maar Gordon’s scheldpartij is nogal ongelukkig. Hij noemt Derksen namelijk een ‘mongool’, maar daar kan Gordon dan weer wel om lachen…

Bekijk de beelden van Dit ben ik: Gordon hieronder.

Dit ben ik: Gordon is iedere vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Bekijk het fragment van Dit ben ik: Gordon hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's