Gordon openhartig in realityserie: 'Ik had wel graag kinderen gewild'

Gordon openhartig in realityserie: 'Ik had wel graag kinderen gewild'

<em>Gordon</em> openhartig in realityserie: 'Ik had wel graag kinderen gewild' In Dit ben ik: Gordon snijdt Gordon een gevoelig onderwerp aan. De zanger vertelt dat hij graag een eigen gezin had gehad. Is Gordon geschikt voor een gezin?“Ik had wel graag gewild dat mijn leven anders had gelopen”, vertelt Gordon. “Dat daar ook kinderen onderdeel van waren geweest. Dat had ik wel leuk gevonden ja.” De presentator weet niet of hij daar geschikt voor was geweest, met het leven dat hij eerder leidde… “Ik vind het ook echt jammer dat ik dat nooit ga krijgen.” Dit ben ik: Gordon is iedere vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Bekijk het fragment van Dit ben ik: Gordon hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Gordon denkt niet dat hij verslaafd is: ‘Maar soms moet de draak gevoerd worden’ Bekijk deze video » Angela de Jong kan realitysoap Gordon niet aanzien: 'Zo sneu' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Gordon ligt dubbel als hij Johan Derksen uitscheldt voor 'mongool' (video) Bekijk deze video »
Friday 13 September om 13:10

In Dit ben ik: Gordon snijdt Gordon een gevoelig onderwerp aan. De zanger vertelt dat hij graag een eigen gezin had gehad.

Is Gordon geschikt voor een gezin?
“Ik had wel graag gewild dat mijn leven anders had gelopen”, vertelt Gordon. “Dat daar ook kinderen onderdeel van waren geweest. Dat had ik wel leuk gevonden ja.” De presentator weet niet of hij daar geschikt voor was geweest, met het leven dat hij eerder leidde… “Ik vind het ook echt jammer dat ik dat nooit ga krijgen.”

Dit ben ik: Gordon is iedere vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Bekijk het fragment van Dit ben ik: Gordon hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's