Café Kockelmann: afgemeten Pieter Omtzigt stoort zich aan roddels van coalitiegenoten (video)

Café Kockelmann: afgemeten Pieter Omtzigt stoort zich aan roddels van coalitiegenoten (video)

Saturday 7 September om 11:17

<em>Café Kockelmann</em>: afgemeten Pieter Omtzigt stoort zich aan roddels van coalitiegenoten (video) Er was deze week veel te doen om Pieter Omtzigt. Volgens zijn coalitiegenoot Caroline van der Plas zou hij stevige (huil)buien hebben gehad vorige week. De NSC-leider reageerde (niet) in Café Kockelmann. RoddelsIn Café Kockelmann laat Omtzigt doorschemeren dat het allemaal niet zo heftig zou zijn, maar ook dat hij zich stoort aan de roddels die, volgens hem, alleen in de media worden gedeeld en niet met hem persoonlijk. Echt concreet worden zijn antwoorden niet. Omtzigt wil duidelijk geen antwoord geven op kritische vragen over zijn eigen rol in de coalitie. Bekijk het fragment uit Café Kockelmann hierboven. Caroline van der Plas over uitbarsting Pieter Omtzigt: 'Ik vertel gewoon wat er is gebeurd' (video) Bekijk deze video » Wouter de Winther: 'Het is niet de vraag of, maar wanneer Pieter Omtzigt wordt vervangen' (video) Bekijk deze video » Premier Dick Schoof geeft uitleg over geruzie tijdens ministerraad: 'Super irritant' (video) Bekijk deze video »
TV :
Café Kockelmann: afgemeten Pieter Omtzigt stoort zich aan roddels van coalitiegenoten (video)

Er was deze week veel te doen om Pieter Omtzigt. Volgens zijn coalitiegenoot Caroline van der Plas zou hij stevige (huil)buien hebben gehad vorige week. De NSC-leider reageerde (niet) in Café Kockelmann.

Roddels
In Café Kockelmann laat Omtzigt doorschemeren dat het allemaal niet zo heftig zou zijn, maar ook dat hij zich stoort aan de roddels die, volgens hem, alleen in de media worden gedeeld en niet met hem persoonlijk. Echt concreet worden zijn antwoorden niet. Omtzigt wil duidelijk geen antwoord geven op kritische vragen over zijn eigen rol in de coalitie.

Bekijk het fragment uit Café Kockelmann hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's