Hart van Nederland: vrouw (62) overleden door aanrijding met auto bij Noordbergum (video)

Hart van Nederland: vrouw (62) overleden door aanrijding met auto bij Noordbergum (video)

Wednesday 11 September om 11:45

<em>Hart van Nederland</em>: vrouw (62) overleden door aanrijding met auto bij Noordbergum (video) Een 62-jarige vrouw uit de Friese gemeente Tietjerksteradeel is woensdagochtend overleden door een aanrijding met een auto. Het ongeluk gebeurde rond 06.25 uur op de N355 tussen Noordbergum en Twijzel, meldt de politie aan Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Enorme brand Rotterdam (Delfshaven): bekijk de beelden Bekijk deze video » Aanrijding Oss: tweeling valt uit bakfiets (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: grote brand in autobedrijf in Oosterhout bij Nijmegen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 62-jarige vrouw uit de Friese gemeente Tietjerksteradeel is woensdagochtend overleden door een aanrijding met een auto. Het ongeluk gebeurde rond 06.25 uur op de N355 tussen Noordbergum en Twijzel, meldt de politie aan Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's