Gordon in realityserie: 'Ik sta gewoon keihard een kerel te versieren!'

Gordon in realityserie: 'Ik sta gewoon keihard een kerel te versieren!'

<em>Gordon</em> in realityserie: 'Ik sta gewoon keihard een kerel te versieren!' Vrijdag gaat de realityserie van Gordon van start. In Dit ben ik: Gordon kunnen we allemaal zien wat Gordon zoal in zijn dagelijkse leven allemaal meemaakt. Boze Gordon lanceert realitysoapEr wordt al enorm veel over gezegd en geschreven: de realitysoap rond Gordon. De zanger is geregeld boos, onder meer om hoe de media met hem omgaan. Gordon hoopt nu een ander beeld van hemzelf te laten zien en in een fragment is te zien dat hij een jongen tegenkomt op de visafdeling. En dat gesprek neemt een bijzondere wending. “Ik sta gewoon keihard een kerel te versieren!” Dit ben ik: Gordon is vanaf vrijdag 6 september om 20.30 uur te zien op SBS6. Bekijk het fragment van Dit ben ik: Gordon hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Gordon onthult: 'Ja, ik doe het ook met vrouwen' Bekijk deze video » Gordon verzet zich tegen negatieve reacties: 'Ik heb een goed hart' (video) Bekijk deze video » Gordon haalt uit naar Valentijn Driessen: 'Wat een zure nicht is dat' Bekijk deze video »
Thursday 5 September om 13:47

Vrijdag gaat de realityserie van Gordon van start. In Dit ben ik: Gordon kunnen we allemaal zien wat Gordon zoal in zijn dagelijkse leven allemaal meemaakt.

Boze Gordon lanceert realitysoap
Er wordt al enorm veel over gezegd en geschreven: de realitysoap rond Gordon. De zanger is geregeld boos, onder meer om hoe de media met hem omgaan. Gordon hoopt nu een ander beeld van hemzelf te laten zien en in een fragment is te zien dat hij een jongen tegenkomt op de visafdeling. En dat gesprek neemt een bijzondere wending. “Ik sta gewoon keihard een kerel te versieren!”

Dit ben ik: Gordon is vanaf vrijdag 6 september om 20.30 uur te zien op SBS6. Bekijk het fragment van Dit ben ik: Gordon hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's