Hart van Nederland: enorme ravage nadat motor en scooter op elkaar botsen in Rotterdam (video)

Hart van Nederland: enorme ravage nadat motor en scooter op elkaar botsen in Rotterdam (video)

Sunday 8 September om 10:34

<em>Hart van Nederland</em>: enorme ravage nadat motor en scooter op elkaar botsen in Rotterdam (video) Een motor- en scooterrijder zijn op elkaar gebotst op een rotonde in Rotterdam. Een van hen raakte zwaargewond en is naar het ziekenhuis gebracht. De ravage was enorm, zo is te zien in beelden van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: kind ernstig gewond na aanrijding met vrachtwagen (video) Bekijk deze video » Heftig: A50 vol met dode dieren na ongeluk vrachtwagen (video) Bekijk deze video » Premier Dick Schoof geeft uitleg over geruzie tijdens ministerraad: 'Super irritant' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een motor- en scooterrijder zijn op elkaar gebotst op een rotonde in Rotterdam. Een van hen raakte zwaargewond en is naar het ziekenhuis gebracht. De ravage was enorm, zo is te zien in beelden van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's