Heftig: A50 vol met dode dieren na ongeluk vrachtwagen (video)

Heftig: A50 vol met dode dieren na ongeluk vrachtwagen (video)

Heftig: A50 vol met <em>dode dieren</em> na ongeluk vrachtwagen (video) De A50 is vrijdagochtend afgesloten in verband met een heftig ongeluk met een vrachtwagen. Deze vrachtauto vervoerde slachtvee en deze dieren zijn overleden tijdens het ongeval. Nu ligt de hele weg bezaaid met dode dieren. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Tamara Elbaz beveiligd terwijl verdachten vastzitten: 'Vrees dat er iets anders achter zit' Bekijk deze video » De Bondgenoten: Beau overstuur als Max hem de finale niet gunt Bekijk deze video » Dit ben ik: Gordon: Maddu verzorgt Gordon, brengt hem zijn koffie en zonnebril Bekijk deze video »
Nieuws :
Friday 6 September om 13:09

De A50 is vrijdagochtend afgesloten in verband met een heftig ongeluk met een vrachtwagen. Deze vrachtauto vervoerde slachtvee en deze dieren zijn overleden tijdens het ongeval. Nu ligt de hele weg bezaaid met dode dieren.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's