Hart van Nederland: kind ernstig gewond na aanrijding met vrachtwagen (video)

Hart van Nederland: kind ernstig gewond na aanrijding met vrachtwagen (video)

Thursday 5 September om 19:14

<em>Hart van Nederland</em>: kind ernstig gewond na aanrijding met vrachtwagen (video) Bij een ernstig ongeluk tussen een fietser en vrachtwagen in Ede is donderdagmiddag een kind gewond geraakt. Het kind reed op een fiets toen het geschept werd door een passerende vrachtwagen, meldt Hart van Nederland. Een traumahelikopter kwam ter plaatste voor medische assistentie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Brand in flat Leeuwarden: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: hoogbejaarde man (81) op slinkse wijze beroofd van duizenden euro's (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: jong kind zwaargewond na aanrijding met bus in Almere (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een ernstig ongeluk tussen een fietser en vrachtwagen in Ede is donderdagmiddag een kind gewond geraakt. Het kind reed op een fiets toen het geschept werd door een passerende vrachtwagen, meldt Hart van Nederland. Een traumahelikopter kwam ter plaatste voor medische assistentie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's