Hart van Nederland: hoogbejaarde man (81) op slinkse wijze beroofd van duizenden euro's (video)

Hart van Nederland: hoogbejaarde man (81) op slinkse wijze beroofd van duizenden euro's (video)

Wednesday 4 September om 20:14

<em>Hart van Nederland</em>: hoogbejaarde man (81) op slinkse wijze beroofd van duizenden euro's (video) De politie in Apeldoorn is op zoek naar een jongeman van rond de 25 jaar die wordt verdacht van het oplichten van een 81-jarige man aan de Teunisbloem. De hoogbejaarde bewoner werd op slinkse wijze beroofd van een aanzienlijk bedrag van 8.000 euro. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Flink wat wateroverlast door felle regenbuien: bekijk de beelden Bekijk deze video » Brand in flat Leeuwarden: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: zwaargewonde jongen (15) bij botsing tussen auto en fatbike (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De politie in Apeldoorn is op zoek naar een jongeman van rond de 25 jaar die wordt verdacht van het oplichten van een 81-jarige man aan de Teunisbloem. De hoogbejaarde bewoner werd op slinkse wijze beroofd van een aanzienlijk bedrag van 8.000 euro.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's