Kijkcijfers vrijdag: tegenvallende kijkcijfers voor Gordon, Hollands Got Talent wint (video)

Kijkcijfers vrijdag: tegenvallende kijkcijfers voor Gordon, Hollands Got Talent wint (video)

Saturday 7 September om 09:16

Het was een spannende kijkcijfer-vrijdag, want veel nieuwe programma's begonnen aan een nieuw tv-seizoen. Holland's Got Talent, Dit Ben Ik: Gordon, maar ook Groeten vanaf de Camping streden om de eindoverwinning.

Tegenvallend
Tina Nijkamp deelde de kijkcijfers op haar Instagram-pagina. Voor Gordon moeten de kijkcijfers bitterzoet zijn. 461.000 kijkers stemden af op de reality-show, en dat na een week vol aandacht en reclame. Grote winnaar was RTL4, met Holland's Got Talent, dat ruim boven het miljoen scoorde.

Kijkcijfers vrijdag: tegenvallende kijkcijfers voor Gordon, <em>Hollands Got Talent</em> wint (video) Het was een spannende kijkcijfer-vrijdag, want veel nieuwe programma's begonnen aan een nieuw tv-seizoen. Holland's Got Talent, Dit Ben Ik: Gordon, maar ook Groeten vanaf de Camping streden om de eindoverwinning. TegenvallendTina Nijkamp deelde de kijkcijfers op haar Instagram-pagina. Voor Gordon moeten de kijkcijfers bitterzoet zijn. 461.000 kijkers stemden af op de reality-show, en dat na een week vol aandacht en reclame. Grote winnaar was RTL4, met Holland's Got Talent, dat ruim boven het miljoen scoorde. Bekijk hierboven een fragment uit Dit Ben Ik: Gordon van vrijdagavond. Felle Gordon bij Bar Laat: 'Hoezo ga jij mij zo respectloos benaderen?' Bekijk deze video » Gordon gaat los op 'viswijf' Tina Nijkamp tijdens autorit: 'Wat lul jij nou?' (video) Bekijk deze video » Hilariteit in Vandaag Inside om woede-uitbarsting Gordon in realityserie: 'Narcist' (video) Bekijk deze video »
TV :
Kijkcijfers vrijdag: tegenvallende kijkcijfers voor Gordon, Hollands Got Talent wint (video)

Bekijk hierboven een fragment uit Dit Ben Ik: Gordon van vrijdagavond.

Actuele video's

Meer actuele video's