ZIEN: Malgosia uit B&B Vol Liefde reageert op alle ophef over gevangenisstraf

ZIEN: Malgosia uit B&B Vol Liefde reageert op alle ophef over gevangenisstraf

ZIEN: Malgosia uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> reageert op alle ophef over gevangenisstraf Ophef bij B&B Vol Liefde want wat is in hemelsnaam de reden dat Malgosia, die op daadkrachtige wijze het hart van kasteelheer Albert probeert te veroveren, enige tijd achter de tralies heeft gezeten? 'Iedereen wil haar spreken want wat is er nou echt gebeurd, want daar worden geen uitspraken over gedaan. Het zou niet om een heel ernstig feit gaan maar dat weten we niet', vertelt showvolger Eline de Ruig bij Shownieuws. Na alle speculaties voelt Malgosia, die in Polen te zien was in een realityserie, zich gedwongen om zelf te reageren. Dat deed ze op Instagram en wat haar woorden waren zie je hierboven, in het fragment van Shownieuws. Bekijk ook Dolgelukkige Malgosia in B&B Vol Liefde: 'Albert, is dit een verlovingsring? Bekijk deze video » Nederlandse B&B zoekt lief-deelnemer Jelmont flink onder vuur: 'Onbeschofte boer' Bekijk deze video » Joyce snapt niets van Malgosia in B&B vol liefde: 'Hoezo al die tieten eruit?' Bekijk deze video » Malgosia en Joyce uit B&B Vol Liefde: 'Albert wilde met ons in bad' Bekijk deze video »
TV :
Monday 5 August om 10:27

Ophef bij B&B Vol Liefde want wat is in hemelsnaam de reden dat Malgosia, die op daadkrachtige wijze het hart van kasteelheer Albert probeert te veroveren, enige tijd achter de tralies heeft gezeten? 'Iedereen wil haar spreken want wat is er nou echt gebeurd, want daar worden geen uitspraken over gedaan. Het zou niet om een heel ernstig feit gaan maar dat weten we niet', vertelt showvolger Eline de Ruig bij Shownieuws.

Na alle speculaties voelt Malgosia, die in Polen te zien was in een realityserie, zich gedwongen om zelf te reageren. Dat deed ze op Instagram en wat haar woorden waren zie je hierboven, in het fragment van Shownieuws.

Actuele video's

Meer actuele video's