Nederlandse B&B zoekt lief-deelnemer Jelmont flink onder vuur: 'Onbeschofte boer'

Nederlandse B&B zoekt lief-deelnemer Jelmont flink onder vuur: 'Onbeschofte boer'

Nederlandse B&amp;B zoekt lief-deelnemer <em>Jelmont</em> flink onder vuur: 'Onbeschofte boer' De Nederlandse ondernemer Jelmont van Gestel, die meedoet aan de Vlaamse versie van B&B Vol Liefde (B&B zoekt lief) ligt flink onder vuur bij onze zuiderburen nadat bekend werd dat hij een valse naam heeft opgegeven en veroordeeld is wegens een zedendelict. Onder Facebookposts van VTM, dat het programma uitzendt, gaan de mensen los op Joop, zoals hij eigenlijk heet. 'Onbeschofte, arrogante lompe boer'De meningen zijn niet mals maar het is niet helemaal duidelijk of ze sowieso niet van Jelmont gecharmeerd zijn of dat het iets met zijn verleden te maken heeft. De mensen gaan in ieder geval los op het sociale medium: van 'Wat een hurk zeg' tot 'Wie heeft die man toestemming gegeven om mee te doen aan dit programma?' tot 'Wat een onbeschofte, arrogante lompe boer is me dat' tot 'Onnozelaar , je maakt de Nederlanders belachelijk, foei'. Een fragment uit B&B zoekt lief met Jelmont zie je hieronder. Hierboven zie je een fragment van Shownieuws over B&B Vol Liefde-deelnemer Albert Bekijk ook Marcel dist Mirjam-concurrent: 'Schort aan mentaliteit, is met paar dagen weg' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: wordt er al gezoend bij Iris en Jan? Bekijk deze video » Dolgelukkige Malgosia in B&B Vol Liefde: 'Albert, is dit een verlovingsring? Bekijk deze video »
TV :
Thursday 1 August om 13:17

De Nederlandse ondernemer Jelmont van Gestel, die meedoet aan de Vlaamse versie van B&B Vol Liefde (B&B zoekt lief) ligt flink onder vuur bij onze zuiderburen nadat bekend werd dat hij een valse naam heeft opgegeven en veroordeeld is wegens een zedendelict. Onder Facebookposts van VTM, dat het programma uitzendt, gaan de mensen los op Joop, zoals hij eigenlijk heet.

'Onbeschofte, arrogante lompe boer'
De meningen zijn niet mals maar het is niet helemaal duidelijk of ze sowieso niet van Jelmont gecharmeerd zijn of dat het iets met zijn verleden te maken heeft. De mensen gaan in ieder geval los op het sociale medium: van 'Wat een hurk zeg' tot 'Wie heeft die man toestemming gegeven om mee te doen aan dit programma?' tot 'Wat een onbeschofte, arrogante lompe boer is me dat' tot 'Onnozelaar , je maakt de Nederlanders belachelijk, foei'.

Een fragment uit B&B zoekt lief met Jelmont zie je hieronder. Hierboven zie je een fragment van Shownieuws over B&B Vol Liefde-deelnemer Albert

Actuele video's

Meer actuele video's