Tbs, aan de andere kant: Tbs'er vertelt over gruwelijke daden, maar heeft geen spijt

Tbs, aan de andere kant: Tbs'er vertelt over gruwelijke daden, maar heeft geen spijt

<em>Tbs, aan de andere kant</em>: Tbs'er vertelt over gruwelijke daden, maar heeft geen spijt In de documentaireserie Tbs: aan de andere kant loopt Jessica Villerius in totaal bijna drie jaar rond in de tbs-kliniek de Rooyse Wissel in Limburg. Ze ontmoet daar een man die vertelt over zijn gruwelijke daden. Moord en doodslag, vrouwenhandel, cocaïne, witwassen… Hij deelt ook een zeer heftig voorbeeld, al is het de vraag in hoeverre deze wilde verhalen daadwerkelijk hebben plaatsgevonden. Bekijk de video van Tbs: aan de andere kant hieronder. Tbs: aan de andere kant is iedere maandag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Beter wordt het niet vanaf 19 september op NPO 3: bekijk hier de trailer Bekijk deze video » Groeten vanaf de camping: 'Ik ga de kinderen uit het zwembad spuiten' Bekijk deze video » Dit was het nieuws: Frans Bauer heeft een fatbike, 'voor naar de Chinees' Bekijk deze video »
Monday 9 September om 10:07

In de documentaireserie Tbs: aan de andere kant loopt Jessica Villerius in totaal bijna drie jaar rond in de tbs-kliniek de Rooyse Wissel in Limburg. Ze ontmoet daar een man die vertelt over zijn gruwelijke daden. Moord en doodslag, vrouwenhandel, cocaïne, witwassen… Hij deelt ook een zeer heftig voorbeeld, al is het de vraag in hoeverre deze wilde verhalen daadwerkelijk hebben plaatsgevonden.

Bekijk de video van Tbs: aan de andere kant hieronder. Tbs: aan de andere kant is iedere maandag om 21.30 uur te zien op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's