Hart van Nederland: bejaarde fietser (80) overlijdt door ongeluk met auto in Epe (video)

Hart van Nederland: bejaarde fietser (80) overlijdt door ongeluk met auto in Epe (video)

Friday 20 September om 21:19

<em>Hart van Nederland</em>: bejaarde fietser (80) overlijdt door ongeluk met auto in Epe (video) Een 80-jarige fietser is vrijdag om het leven gekomen bij een ongeluk op de Heerderweg in Epe. Ondanks snelle inzet van hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, overleed het slachtoffer ter plaatse. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk, zo meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Kabinet stuntelt in chaotisch Kamerdebat: PVV en NSC lijnrecht tegenover elkaar (video) Bekijk deze video » Tragisch: hond omgekomen bij brand in Zoetermeer (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Getuigen geschrokken van steekpartij in Rotterdam en vol lof over Erasmusbrug held (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: mislukte parachutesprong bij Airborne-oefening, militair gewond (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 80-jarige fietser is vrijdag om het leven gekomen bij een ongeluk op de Heerderweg in Epe. Ondanks snelle inzet van hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, overleed het slachtoffer ter plaatse. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk, zo meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's