Advocaat slachtoffers Thijs Römer over uitspraken Martin van Waardenberg: "Heel onfatsoenlijk" (Shownieuws)

Advocaat slachtoffers Thijs Römer over uitspraken Martin van Waardenberg: "Heel onfatsoenlijk" (Shownieuws)

Advocaat slachtoffers Thijs Römer over uitspraken <em>Martin van Waardenberg</em>: &quot;Heel onfatsoenlijk&quot; (<em>Shownieuws</em>) De uitspraken van Martin van Waardenberg in VI over de slachtoffers van Thijs Römer zijn niet bij bij iedereen in goede aarde gevallen. Het panel van Shownieuws discussieert over de kwestie en de meningen zijn verdeeld. Heel onfatsoenlijkOok de advocaat van de slachtoffers Maartje Schaap komt aan het woord. "Heel onfatsoenlijk om zoiets te zeggen over een zaak waarvan je de inhoud niet kent" aldus Maartje. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Henk Westbroek over ruzie met Henk Temming: 'Hij heeft mij een beetje genaaid' Bekijk deze video » Peter Pannekoek over pikante promo voor Televizier-Ring Gala: "Het leek me gewoon heel grappig" (Shownieuws) Bekijk deze video » Thijs Römer heeft schadevergoeding nog niet betaald: 'Slachtoffers interesseren hem niet' Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 20 September om 09:38

De uitspraken van Martin van Waardenberg in VI over de slachtoffers van Thijs Römer zijn niet bij bij iedereen in goede aarde gevallen. Het panel van Shownieuws discussieert over de kwestie en de meningen zijn verdeeld.

Heel onfatsoenlijk
Ook de advocaat van de slachtoffers Maartje Schaap komt aan het woord. "Heel onfatsoenlijk om zoiets te zeggen over een zaak waarvan je de inhoud niet kent" aldus Maartje.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's