Peter Pannekoek over pikante promo voor Televizier-Ring Gala: "Het leek me gewoon heel grappig" (Shownieuws)

Peter Pannekoek over pikante promo voor Televizier-Ring Gala: "Het leek me gewoon heel grappig" (Shownieuws)

<em>Peter Pannekoek</em> over pikante promo voor <em>Televizier-Ring Gala</em>: &quot;Het leek me gewoon heel grappig&quot; (<em>Shownieuws</em>) Ook dit jaar presenteren Jan Smit en Peter Pannekoek samen het Televizier-Ring Gala. Dat is met een pikante promo op sociale media bekendgemaakt. Daarin droomt Jan dat hij eindelijk zonder die stomme Peter Pannekoek alleen op het podium mag staan, de dwerg is weg! Maar dromen zijn bedrog... Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Henk Westbroek over ruzie met Henk Temming: 'Hij heeft mij een beetje genaaid' Bekijk deze video » Douwe Bob in ondertrouw met Anouk: wanneer vindt het huwelijk plaats? Bekijk deze video » Zien: dit kunnen we verwachten van het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 20 September om 09:14

Ook dit jaar presenteren Jan Smit en Peter Pannekoek samen het Televizier-Ring Gala. Dat is met een pikante promo op sociale media bekendgemaakt. Daarin droomt Jan dat hij eindelijk zonder die stomme Peter Pannekoek alleen op het podium mag staan, de dwerg is weg! Maar dromen zijn bedrog...

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's