Johan Derksen in Vandaag Inside over zwartgelakte stukken: "Die moet een draai om z'n oren hebben"

Johan Derksen in Vandaag Inside over zwartgelakte stukken: "Die moet een draai om z'n oren hebben"

Johan Derksen in <em>Vandaag Inside</em> over zwartgelakte stukken: &quot;Die moet een draai om z'n oren hebben&quot; In Vandaag Inside bespreken de heren met Merel Ek de zwart gelakte, ambtelijke stukken die de Tweede Kamer donderdag ontving met adviezen over het voornemen van het kabinet voor een asielnoodwet. Draai om z'n orenIn een fragment van het debat reageerden Rob Jetten (D66) en Frans Timmermans (GroenLinks-PvdA) verbolgen en lacherig op de onleesbare documenten. Begrijpelijk vindt iedereen aan tafel. Johan Derksen is stellig over degene die opdracht tot het weglakken heeft gegeven. "Die moet een draai om z'n oren hebben" aldus Derksen. Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven Bekijk ook Zien: Johan Derksen speelt lijk in film 'Opa Cor' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » René van der Gijp: 'Komt niet alleen door mij dat Gordon niet meer kan optreden' Bekijk deze video » Advocaat slachtoffers Thijs Römer over uitspraken Martin van Waardenberg: "Heel onfatsoenlijk" (Shownieuws) Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 20 September om 10:53

In Vandaag Inside bespreken de heren met Merel Ek de zwart gelakte, ambtelijke stukken die de Tweede Kamer donderdag ontving met adviezen over het voornemen van het kabinet voor een asielnoodwet.

Draai om z'n oren
In een fragment van het debat reageerden Rob Jetten (D66) en Frans Timmermans (GroenLinks-PvdA) verbolgen en lacherig op de onleesbare documenten. Begrijpelijk vindt iedereen aan tafel. Johan Derksen is stellig over degene die opdracht tot het weglakken heeft gegeven. "Die moet een draai om z'n oren hebben" aldus Derksen.

Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's