Thijs Römer heeft schadevergoeding nog niet betaald: 'Slachtoffers interesseren hem niet'

Thijs Römer heeft schadevergoeding nog niet betaald: 'Slachtoffers interesseren hem niet'

<em>Thijs Römer</em> heeft schadevergoeding nog niet betaald: 'Slachtoffers interesseren hem niet' Een jaar geleden heeft de rechter bepaald dat Thijs Römer naast een celstraf zijn slachtoffers een schadevergoeding van 14.000 euro moet betalen. De acteur is veroordeeld voor zedendelicten met drie minderjarige meisjes. Hij heeft dit nog steeds niet betaald. Ook al heeft hij officieel tot november de tijd, volgens de Shownieuws-deskundigen was het wel netjes geweest om snel over de brug te komen met het geld zodat de slachtoffers dit nare hoofdstuk kunnen afsluiten. Maar volgens Guido den Aantrekker interesseren de slachtoffers Thijs niet zo veel… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Thijs Römer schokt met advocaatwissel voor hoger beroep: 'Het vertrouwen is er niet' Bekijk deze video » Shownieuws: 'Thijs Römer zit veel in zijn cel en moet zich erg aanpassen' Bekijk deze video » Marc-Marie Huijbregts grapt over ‘hulpverlener’ Thijs Römer (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 26 July om 15:02

Een jaar geleden heeft de rechter bepaald dat Thijs Römer naast een celstraf zijn slachtoffers een schadevergoeding van 14.000 euro moet betalen. De acteur is veroordeeld voor zedendelicten met drie minderjarige meisjes. Hij heeft dit nog steeds niet betaald. Ook al heeft hij officieel tot november de tijd, volgens de Shownieuws-deskundigen was het wel netjes geweest om snel over de brug te komen met het geld zodat de slachtoffers dit nare hoofdstuk kunnen afsluiten. Maar volgens Guido den Aantrekker interesseren de slachtoffers Thijs niet zo veel…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's