Albert is verliefd in B&B vol liefde: 'Ik ben een player, maar Joyce ook'

Albert is verliefd in B&B vol liefde: 'Ik ben een player, maar Joyce ook'

Albert is verliefd in <em>B&amp;B vol liefde</em>: 'Ik ben een player, maar Joyce ook' In B&B vol liefde heeft Albert een goed gesprek met zijn goede vriendin Debbie, die je kunt kennen van het vorige seizoen. Albert is dol op vrouwen maar bekent dat hij toch wel echt gevoelens heeft voor Joyce. “Ik ben een player, dat weet je. Maar Joyce is ook een beetje een player. En dat vind ik er ook heel leuk aan.” Bekijk de beelden van B&B vol liefde hieronder. B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Lachende David in B&B vol liefde: 'Sjoerd durft niet armpje te drukken met mij' Bekijk deze video » Iris in B&B vol liefde: ‘Kon ik maar Jan en Peter in één man combineren’ Bekijk deze video » Shownieuws: 'Harry uit B&B vol liefde is geghost door Thalia!' Bekijk deze video »
Friday 6 September om 12:27

In B&B vol liefde heeft Albert een goed gesprek met zijn goede vriendin Debbie, die je kunt kennen van het vorige seizoen. Albert is dol op vrouwen maar bekent dat hij toch wel echt gevoelens heeft voor Joyce. “Ik ben een player, dat weet je. Maar Joyce is ook een beetje een player. En dat vind ik er ook heel leuk aan.”

Bekijk de beelden van B&B vol liefde hieronder.

B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's