Iris in B&B vol liefde: ‘Kon ik maar Jan en Peter in één man combineren’

Iris in B&B vol liefde: ‘Kon ik maar Jan en Peter in één man combineren’

Iris in <em>B&amp;B vol liefde</em>: ‘Kon ik maar Jan en Peter in één man combineren’ In B&B vol liefde lijkt Iris een goede match te hebben gevonden, er is alleen een probleem. Ze ziet niet een van haar dates als de ideale man, maar die twee samen zouden haar wel gelukkig kunnen maken. “Kon ik maar Jan en Peter in één man combineren…” Bekijk de beelden van B&B vol liefde hieronder. B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) B&B Vol Liefde: Henk Jan maakt écht geen kans bij Arno Bekijk deze video » Lachende David in B&B vol liefde: 'Sjoerd durft niet armpje te drukken met mij' Bekijk deze video » B&B De Podcast: waar is Thalia uit B&B Vol Liefde gebleven? Bekijk deze video »
Friday 6 September om 08:44

In B&B vol liefde lijkt Iris een goede match te hebben gevonden, er is alleen een probleem. Ze ziet niet een van haar dates als de ideale man, maar die twee samen zouden haar wel gelukkig kunnen maken. “Kon ik maar Jan en Peter in één man combineren…”

Bekijk de beelden van B&B vol liefde hieronder.

B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's